tisdag 20 mars 2012

Hur det är

Nu minsann har jag dykarcert. Känns finfint! Vilken fascinerande värld som gömmer sig under vattenytan, helt magiskt. Linnea hade otur och fick jättestrul med öronen och kunde inte fullföja och nu när hennes öron har blivit bättre har hon gått och blivit förkyld. Rackarns otur. Men det finns som tur är massor av möjligheter att dyka även norröver, så hon styr upp det vid tillfälle.

Vi trivs för övrigt så pass bra här i Byron Bay att vi bestämt oss för att stanna tills lördag här, det är ett perfekt tillhåll för att ta dagen som den kommer. Själv har jag hittat ett träningsställe att göra av med lite överskottsenergi på och det är slående vilken hög kvalitet IKSU har i jämförelse. Men det är riktigt gött att få sin dos av gym och gruppträning.

Nu ska jag plöja lite bok, för nuvarande en lättsmält tegelsten av Marian Keyes, och sedan är det dags att sova. Det är helt otroligt hur trött man kan bli av att vara på semester!

4 kommentarer:

  1. Grattis till certifikatet! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till certif. Håller tummarna för Linnea,gör ju inget om hon får det senare. Här rullar allt på som vanligt. Snön smälter fort. Börjar längta ut till Norrmjöle ( husvagnsgalning som man är ) Himla tur att ni kommer hem till sommaren så ni får vila upp er. Inte ovanligt att man behöver semester efter semestern, känner igen det, ha ha ha. Önskar er allt gott, njut, njut. Kramis Sia.

    SvaraRadera
  3. Tack Sia! Jag ser fram emot att halsa pa dig i Norrmjole i sommar! Ha det jattebra du med, kram fran oss bada!

    SvaraRadera